Тамақ өндірісі кәсіпорындарында тәуекелдерді басқару

  • Тәуекел экономикалық категория ретінде тәуекелдерді басқарудың негізгі ұғымдары болып табылады. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы экономикалық тәуекелді анықтау. Тәуекел мөлшері және пайда. Теріс тәуекелдерді анықтау және жою әдістері. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында тәуекелдерді жоспарлау, бақылау және басқару. Тәуекел жағдайындағы шешімдер стратегиясы. Тәуекелдерді басқарудың экономикалық әсерін бағалау. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының қызметіне әсер ететін негізгі қауіп факторларын анықтау. Нарықтық тепе-теңдік факторларының тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының тәуекел дәрежесінің өзгеруіне әсерін бағалау. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында қолданылатын тәуекелдерді басқару әдістері. Тәуекел жағдайында тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының нарықтық мінез-құлық стратегиясын таңдау. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында тәуекелдерге бейімделу жүйесін құру және дамыту.
  • Образовательная программа 7M04102 Менеджмент
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top