Тамақ өндірісінің технологиялық процестері және аппараттары

  • Студенттердің тамақ өндірісінің технологиялық процестері мен аппараттары туралы білімдерін, ғылыми және инженерлік білімдердің жиынтығы ретінде, тамақ өндірісінің жаңа технологиялары мен жабдықтарын жасауға және қолданыстағыларын жетілдіруге мүмкіндік беретін білімдерін қалыптастыру. Технологиялық процестердің жалпы заңдылықтары; процестер мен құрылғыларды модельдеу; құрылғыларды ұтымды құру негіздері; қатты материалдарды ұнтақтау; престеу, араластыру, сұрыптау процестері; гидромеханикалық процестер; сұйық жүйелерді бөлудің мембраналық әдістері; жылу процестерінің мәні; қоғамдық тамақтандыруда қолданылатын жылу алмастырғыштардың негізгі түрлерін; булану; конденсация; масса алмасу процестерінің теориялық негіздері; сорбциялық процестер; кептіру; түзету; экстракция; еріту және кристалдану.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top