Сауда объектілеріндегі тағам өнімдерінің сапасының қауіпсіздігі

  • Курс клиникалық зертханалық зерттеулерді бақылау кезінде қолданылатын зертханалық зерттеулердің сапа нәтижелерін статистикалық өңдеу әдістері мен тәсілдерін зерделейді. Сауда орындарында өткізілетін тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ететін зертханалық зерттеулердің әртүрлі кезеңдерінде сапаны бақылауды ұйымдастыру және жүргізу мәселелерін және негізгі ұғымдар мен терминдерді (үлгі, сынама) қарайды.
  • Образовательная программа 6B09100 Ветеринария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top