Ветеринарлық санитарлық сараптау 2

  • Бұл курста студенттер мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясын сақтау бойынша ветеринариялық-санитариялық ережелерді оқиды. Қабылданған сүт пен сүт өнімдеріне ветеринариялық-санитариялық бақылау жүргізу, сүт пен сүт өнімдерін, жануарлардан алынатын өнімдері мен мал шикізатын өңдеу технологиясының сапасын және гигиенасын бағалау дағдыларын қалыптастырады. Өнімдерге органолептикалық, микробиологиялық, биохимиялық, гистологиялық және химиялық зерттеулер жүргізу дағдыларын қалыптастырады. Тамақ өнімдерін қоршаған ортаның зиянды факторларынан қорғау мәселелерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B09100 Ветеринария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top