Ветеринарлық санитарлық сараптау 1

  • Пәнді меңгеру барысында студенттерде жұқпалы, инвазиялық және жұқпалы емес аурулармен ауырған мал өлекселерін ветеринариялық-санитариялық сараптау, малдарды өңдеу және сою технологиясы бойынша дағдылар қалыптасады. Олар гигиенаның негізгі әдістерін, ветеринарлық-санитарлық сараптама жүргізу әдістерін, тағамдық аурулардың алдын алу шараларын және дұрыс сақтамау салдарынан ет және ет өнімдерінің бұзылуын зерттейді. Ет өңдейтін кәсіпорындар мен ішкі сауда объектілерінің ветеринариялық-санитариялық сараптау зертханаларында дезинфекциялау әдістерін, мал өлекселері мен мүшелерін санитарлық сараптау әдістерін меңгереді.
  • Образовательная программа 6B09100 Ветеринария
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top