Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану негіздері
-
Мақсаты: білім алушылардың дұрыс тамақтану мүмкіндігі туралы түсініктерін қалыптастыру. Мазмұны: Пайдалы тағам туралы ғылымның негіздері зерттелуде. Дұрыс тамақтану ғылымының даму тарихы. Адам өміріндегі тамақтанудың маңыздылығы кәсіби ортада еркін қарым-қатынас жасауға мүмкіндік береді. Азық-түліктің жіктелуін, энергетикалық балансты және дұрыс тамақтануды, емдік мәзірді, тағамды іздеу және таңдауды, тағамға төзбеушілікті көрсету. Өнімдердің комбинациясы дұрыс тамақтану құрылымының негізі болып табылады. Дұрыс тамақтану принциптері.
-
Образовательная программа 6B07241 Өсімдік майлары және майлар технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2