Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сақтау технологиясы
-
Пәннің мақсаты-студенттерді ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеуге және жоғары сапалы консервіленген тамақ өнімдерін өндіруге дайындау. Студенттер жануарлар мен өсімдік шикізаты мен консервіленген өнімдердің әртүрлі түрлерін сақтаудың оңтайлы жағдайларын ұйымдастыруды зерттейді; консервілеу әдістері; шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптар. Іс жүзінде білім алушылар консервіленген өнімдерді, атап айтқанда: ет, сүт және өсімдік консервілерін өндірудің дәстүрлі технологиялық схемалары мен тәсілдерін меңгереді; өнім ақауларының пайда болуының ықтимал себептері және олардың алдын алу шаралары; консервілер өндірісіндегі өндірістік есеп айырысу әдістері. Қорытынды аттестаттау кейстік міндеттерді қорғау түрінде өткізіледі, онда білім алушының проблемалық өндірістік жағдайларды талдау және шешу, сондай-ақ оның сапасы мен өндірістің нақты жағдайларына байланысты шикізат пен дайын өнімді сақтаудың ұтымды мерзімдерін болжау қабілеті бағаланады
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7