Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық биотехнологиясы
-
Пән студенттерді биологиялық агенттерді пайдалана отырып, тамақ өнімдерін өндіруге дайындауға бағытталған. Студенттер микроорганизмдердің өсу және өсу заңдылықтарын және олардың зат алмасуын зерттейді; биологиялық объектілердің жасушалық ұйымдасу принциптерін; тағамдық және биотехнологиялық өндірістердің микробиологиялық негіздері. Тәжірибелік сабақтарда студенттер биотехнологиялық тағам өндірісінің негізгі сұлбаларын меңгереді, биологиялық объектілерді өсіру, оларды және алынған өнімдерді бөтен патогендік немесе шартты-патогенді микроорганизмдермен ластануға талдау және өндіріс кезіндегі бұзушылықтарды жоюды үйренеді. Қорытынды аттестаттау істі қорғау түрінде өткізіледі.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7