Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Кейтеринг
-
Пәннің мақсаты-білім алушыларды тамақтану индустриясы қызметтерін ұйымдастыру саласында жаңа технологияларды қолдануға дайындау. Студенттер тамақтандыру индустриясында қолданылатын қызмет көрсету стильдерін, түрлерін және әдістерін үйренеді; аспаздық өнімдер мен сусындарды дайындау ассортименті мен технологиясы, тамақтандыру индустриясында қолданылатын; ыдыс-аяқтардың, аспаптардың, жабдықтардың, аксессуарлар мен құралдардың ассортименті мен мақсаты. Практикалық сабақтарда студенттер тағамдар мен сусындар дайындайды; өткізілетін Көшпелі қызмет көрсету ерекшеліктерін ескере отырып қызмет көрсетеді; өткізілетін Көшпелі қызмет көрсету ерекшеліктерін ескере отырып мәзір жасайды; есептілік пен ішкі құжаттаманы ресімдейді. Қорытынды аттестаттаудың нәтижесі жеке жобаны орындау болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07222 Технологиялық нутрициология және тағам инженерия
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 3