Кейтеринг

  • Пәннің мақсаты-білім алушыларды тамақтану индустриясы қызметтерін ұйымдастыру саласында жаңа технологияларды қолдануға дайындау. Студенттер тамақтандыру индустриясында қолданылатын қызмет көрсету стильдерін, түрлерін және әдістерін үйренеді; аспаздық өнімдер мен сусындарды дайындау ассортименті мен технологиясы, тамақтандыру индустриясында қолданылатын; ыдыс-аяқтардың, аспаптардың, жабдықтардың, аксессуарлар мен құралдардың ассортименті мен мақсаты. Практикалық сабақтарда студенттер тағамдар мен сусындар дайындайды; өткізілетін Көшпелі қызмет көрсету ерекшеліктерін ескере отырып қызмет көрсетеді; өткізілетін Көшпелі қызмет көрсету ерекшеліктерін ескере отырып мәзір жасайды; есептілік пен ішкі құжаттаманы ресімдейді. Қорытынды аттестаттаудың нәтижесі жеке жобаны орындау болып табылады.
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top