Мейрамханалар және қонақ үйлерде қызмет көрсету технологиясы

  • Пән қонақжайлылық кәсіпорынында қызмет көрсету мәдениеті, корпоративтік этика және қызмет көрсетуді ұйымдастырудың негізгі технологиялық ерекшеліктері туралы түсінік береді. Мейрамханадағы және басқа да қоғамдық тамақтану орындарындағы, соның ішінде барлардағы, асханалардағы, буфеттердегі қызмет көрсету сияқты тақырыптарды қамтиды. Сондай-ақ қонақүйге қызмет көрсету технологиясы – нөмірлерді брондау, қонақты тіркеу және шығару, бөлмелерді тазалау процесі мен технологиясы, іс-шараларды ұйымдастыру ерекшеліктері және басқа да конференция қызметтері.Әртүрлі типтегі және кластардағы кәсіпорындарда қызмет көрсетуді ұйымдастыру және қызмет көрсету ерекшеліктері. Тамақтанудағы қазіргі заманғы әдістер мен қызмет көрсету нысандарын зерттеу. Қонақ үй және мейрамхана қызмет көрсету мәдениетін зерттеу.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top