Кірістер мен шығыстарды басқару

  • Курс студенттерге қонақжайлылық индустриясында жоспарлау және бюджеттеу туралы жалпы түсінік береді: кірістерді басқарудың негізгі түсініктері мен принциптері; топтық және жеке жұмыс, табыстылықтың әртүрлі көрсеткіштерін талдау және қорытындыларды синтездеу дағдылары, сыни тұрғыдан ойлау; қонақүй мен мейрамхананың рентабельділігі туралы есептерді талдау, нарық сұранысын болжау және осындай болжамдарды кестелер мен графиктерде құрастыру, әлеуетті тұтынушыларды сегменттеу, бағаны кемсіту жүйесін құра білу.
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top