Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнеркәсібіндегі сапа аудиті
-
Студенттердің тамақ өнеркәсібіндегі аудит контекстінде ISO стандарттарының талаптарын түсіндіру; процесті анықтау, оның шекаралары мен өзара іс-қимыл процестерін анықтау; сәйкессіздіктерді тұжырымдау және жіктеу, СМЖ жетілдіру мүмкіндіктерін анықтау; түзету іс-шараларының нәтижелілігін өлшеу; аудиторлық қызметтің арнайы терминологиясын меңгеру; тамақ өнеркәсібінде аудитті ұйымдастыру, жоспарлау және жүргізу дағдыларын меңгеру ISO 9001 сәйкес, аудит нәтижелері туралы есептер жасау. Студенттердің тамақ өнеркәсібінің сапа менеджменті жүйелерінің ішкі аудиттерін қорытындылау дағдыларын қалыптастыруға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07502 Стандарттау, сертификаттау және метрология (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7