Тамақ өнеркәсібіндегі сапа аудиті

  • Студенттердің тамақ өнеркәсібіндегі аудит контекстінде ISO стандарттарының талаптарын түсіндіру; процесті анықтау, оның шекаралары мен өзара іс-қимыл процестерін анықтау; сәйкессіздіктерді тұжырымдау және жіктеу, СМЖ жетілдіру мүмкіндіктерін анықтау; түзету іс-шараларының нәтижелілігін өлшеу; аудиторлық қызметтің арнайы терминологиясын меңгеру; тамақ өнеркәсібінде аудитті ұйымдастыру, жоспарлау және жүргізу дағдыларын меңгеру ISO 9001 сәйкес, аудит нәтижелері туралы есептер жасау. Студенттердің тамақ өнеркәсібінің сапа менеджменті жүйелерінің ішкі аудиттерін қорытындылау дағдыларын қалыптастыруға бағытталған.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top