Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің тауарларың тану
-
Азық-түлік өнімдерінің тауартану принциптері мен әдістері, азық-түлік өнімдерінің жіктелуі, ассортименті мен кодталуы, сақтау, тасымалдау және өткізу шарттары мен режимдері, сапа мен сапа көрсеткіштерін қалыптастыратын факторлар, нормативтік-техникалық құжаттаманың талаптары, қабылдау тәртібі, ақау түрлері, ақаулар мен бүліну түрлері, сондай-ақ олардың пайда болу себептері, сараптамалық сараптама әдістері туралы білімді қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07502 Стандарттау, сертификаттау және метрология (салалар бойынша)
-
Несиелер 8
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 3