Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Мақсат-тамақ өнімдерін өңдеуді, дайындауды және сақтауды тағамдық аурулардың алдын алу жолымен сипаттау. Тамақ өнімдеріндегі зиянды заттардың гигиеналық нормалау принциптерін, тамақ өнімдеріндегі биологиялық белсенді қоспаларды, генетикалық түрлендірілген көздерді қолданудағы нормалауды зерттейді.
-
Образовательная программа 6B07502 Стандарттау, сертификаттау және метрология (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7