Тамақ өнімдерін сертификаттау және метрологиясы

  • Метрология, стандарттау және сертификаттау саласындағы негізгі ұғымдар. Физикалық шамаларды өлшеу бірліктері, әдістер және өлшеу қателіктері. Техникалық реттеу. Стандарттардың жіктелуі және түрлері. Тамақ өнеркәсібі саласындағы Кеден одағының техникалық регламенттері. Қазақстан Республикасының мемлекеттік сертификаттау жүйесі. Тамақ өнімдерін сертификаттаудың ерекшеліктері. Сертификаттау схемалары. Сәйкестікті растау. Тағамның сәйкестігін растау әдістері мен құралдары.
  • Образовательная программа 6B05113 Тағам биотехнологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top