Тамақ өнімдерінің ассортименті және сапа көрсеткіштері

  • Тамақ шикізатының түрлерін, оны тамақ өнімдерін өндіру үшін пайдалану мүмкіндіктерін, тамақ саласында оны пайдалану саласына, технологиялық қасиеттеріне, тамақ өнімдерінің ассортиментіне байланысты шикізаттың әрбір түріне қойылатын талаптарды, олардың сапасын бағалауда, стандарттардың талаптарын, дайын өнімге қойылатын техникалық шарттарды, тамақ өнімдерінің сапасын сараптау әдістерін пайдалану
  • Образовательная программа 6B05113 Тағам биотехнологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top