Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өндірудегі дәстүрлі емес шикізатты қолдану
-
Өсімдік және жануар тектес: сүт сарысуы өнімдері, құрамында ақуызы бар өнімдерін, дәнді және бұршақ дақылдарының дәстүрлі емес шикізаттары, сыра қайнату және май өнеркәсібінің дәстүрлі емес шикізаттарының негізгі топтарын меңгеру және оларды тамақ өнімдеріне қолдану.
-
Образовательная программа 6B07214 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы және инженерингі
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1