Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін орау
-
Азық-түлік шикізатын буып-түюге арналған қаптаманың және құрылымдық материалдардың ассортиментін, олардың технологиялық және функционалды сипаттамалары мен қасиеттерін, азық-түлік тауарларына арналған тұтынушылық қаптаманың түрлерін, орау мен қаптаманы жобалау мен жобалау негіздерін, буып-түю процесінде қолданылатын жабдықтардың негізгі түрлерін, материалдар мен буып-түю әдісінің қарқындылығына әсері мен тамақ өнімдеріндегі химиялық, физикалық, биохимиялық және микробиологиялық процестерын зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1