Тамақ өнімдерін орау

  • Азық-түлік шикізатын буып-түюге арналған қаптаманың және құрылымдық материалдардың ассортиментін, олардың технологиялық және функционалды сипаттамалары мен қасиеттерін, азық-түлік тауарларына арналған тұтынушылық қаптаманың түрлерін, орау мен қаптаманы жобалау мен жобалау негіздерін, буып-түю процесінде қолданылатын жабдықтардың негізгі түрлерін, материалдар мен буып-түю әдісінің қарқындылығына әсері мен тамақ өнімдеріндегі химиялық, физикалық, биохимиялық және микробиологиялық процестерын зерттеу.
  • Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top