Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Алкоголсыз сусындар технологиясы
-
Дәстүрлі, сондай-ақ алкогольсіз және әлсіз алкогольді сусындардың жаңа түрлерін өндіру технологиясының негізгі кезеңдерін зерттеу. өсімдік шикізатын өңдеудің инновациялық әдістері. Алкогольсіз сусындар өндірісінің физика-химиялық және биотехнологиялық негіздері бойынша теориялық және ғылыми тұжырымдамалар, олардың ассортименті, тұтынушылық қасиеттері.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2