Азық-түлік өнімдері шикізаттарының сапасын бақылау және бағалау

  • Тағамның сапасын анықтау әдістерін, сапа көрсеткіштерінің номенклатурасын ұйымдастыруда білімді қалыптастыру; тағамның сапасын анықтаудың органолептикалық және физико -химиялық әдістері (денситометрия, рефрактометрия, хроматография, фотоколориметрия, спектрлік талдау және т.б.). Қоғамдық тамақтану кезінде технохимиялық бақылау әдістері мен функцияларын меңгеру Көрсеткіштерді анықтау бойынша сынақ жүргізу тәжірибесін алу азық-түлік өнімдерінің, сүт және сүт өнімдерінің, ет және балық өнімдерінің сапасы - бастапқы шикізат пен дайын өнімнің сапасы арасындағы байланысты зерттеу; азық-түлік өнімдері өндірісін технологиялық бақылауды жүзеге асыру; қолданыстағы өндіріс жағдайында Технологиялық тәртіпті сақтау бойынша технологиялық құжаттаманы әзірлеу.
  • Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top