Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану кәсіпорындарындағы сервис және өндірісті ұйымдастыру
-
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында өндіріс пен қызмет көрсетуді ұйымдастыру бойынша тәжірибелік дағдыларды, теориялық білімдерді алу, ыдыс сату бойынша кәсіпорындарда еңбек пен өндірістік процестерді ұйымдастыру негіздері мен принциптерін меңгеру.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1