Тамақ өнімдерін микробиологиялық бақылау

  • Технологиялық операцияларды микробиологиялық бақылаудың заманауи әдістерін, тамақ өнімдерін зерттеудің санитарлық-микробиологиялық әдістерін оқып білу. Салалар бойынша тамақ өнімдерін өндірудің әртүрлі процестерінде микроорганизмдерді қолдану теориясы мен практикасының мәселелері, тамақ өнімдерінің сақталуындағы микроорганизмдердің маңызы, өндірістің санитарлық–гигиеналық негіздері. Тамақ өнімдерін өндіру кезінде, тұтынушыға қарай қозғалу кезеңдерінде (сақтау, өткізу) дайын өнімнің қауіпсіздігін бақылау
  • Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top