Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін консервілеу технологиясы
-
Шикізаттың сапалық сипаттамаларын ескере отырып консервіленген өнімдерді өндіру теориясын, әдістерін, сондай-ақ әдістерін және технологиясын, технологиялық режимдерді білуін,өсімдік және жануар текті шикізатты сақтау тәсілдерін,ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдеу кезінде инновациялық өскіндерді зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1