Тамақ өндірісінің жалпы технологиясы

  • Мал және өсімдік тектес шикізаттардан тамақ өнімдерін өндірудің негізгі технологиялық нобайларын, әдістері мен тәсілдерін білуге, тамақ өнімдерін өндіруде шикізатты өңдеудің әдістері мен тәсілдерін қолдана білуге дағдылануға, тамақ өнімдерін өндіруде негізгі технологиялық нобайларды құрастыра алуға, мал және өсімдік тектес шикізаттардан тамақ өнімдерін өндіру сұрақтарын шешуде құзіретті болуға үйретеді
  • Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top