Тамақ өндірісі кәсіпорындарын жобалау

  • Тамақ өндірісі кәсіпорындарын жобалау. Тамақ кәсіпорындарында жобалық құжаттаманы әзірлеу бойынша жұмыстарды ұйымдастыру, жоспарлау әдістеріне үйрету, өндірістік қызметте жабдықтарды, аппараттарды, машиналарды таңдаудың прогрессивті әдістерін, нормативтік құжаттарды есепке ала отырып, технологиялық есептеу әдістемелерін пайдалану, технологиялық жабдықтарды пайдалану.
  • Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top