Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
АЖЖ негізінде кәсіпорындарды жобалау
-
Кәсіпорынды жобалау әдістеріне үйрету; шикізатты есептеу әдістері, технологиялық жабдықты таңдау және аудандарды есептеу; технологиялық жобалаудың негізгі міндеттерін меңгеру, жобалау жұмыстарын дұрыс ұйымдастыру; техникалық -экономикалық негіздеме дайындау; технологиялық схеманың негізгі блоктары және олардың тағайындалуы; тамақ өнімдерін жобалау мен реконструкциялау жұмысының сапасын жақсартуда жобалау процесін әзірлеу мен жетілдіру үшін АЖЖ рөлі мен әдістерін дұрыс таңдау және зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1