Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалдық тамақтану негіздері
-
Функционалдық өнімдердің қазіргі заманғы тағамдық технологияларын жасау негізі ретінде тамақ пен тамақтанудың іргелі проблемаларын; ұтымды, теңдестірілген, барабар тамақтанудың теорияларын, қағидаттары мен негіздерін; диеталар құруға қойылатын талаптарды; функционалдық өнімдерді жасау мүмкіндігімен қоғамдық тамақтануды ұйымдастыру тұжырымдамасын зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2