Тамақтанудың гигиеналық негіздері және қауіпсіздігі

  • Тамақ өндірісі гигиенасының негіздерін зерделеу, Денсаулық сақтау туралы қазіргі заманғы кешенді ғылым ретінде санитария және тамақтану гигиенасы туралы ғылыми дүниетанымды қалыптастыру, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы білім негізінде гигиеналық дүниетанымды қалыптастыру; тамақтану туралы ғылымның жай-күйі мен даму перспективалары, тағамның негізгі компоненттерінің гигиеналық сипаттамалары. Химиялық ксенобиотиктермен, микробиологиялық заттармен және тағамдық қоспалармен тамақ өнімдерін ластаудың негізгі көздерін білу.
  • Образовательная программа 6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top