Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Пән тамақ өнімдерінің сапа көрсеткіштерін, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бағалау дағдыларын, тамақ өнімдерімен байланысты жұқпалы және жұқпалы емес аурулардың пайда болу және халық арасында таралу себептерін, жағдайлары мен тәуекел факторларын анықтау, сондай-ақ олардың алдын алу дағдыларын қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B10112 Медициналық-профилактикалық іс
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2