Тамақтану гигиенасындағы санитарлық-эпидемиологиялық бақылау

  • Пәннің мазмұны қоғамдық тамақтану, сауда, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарына, сондай-ақ тамақ кәсіпорындарын жобалау, реконструкциялау және жаңғыртуға санитарлық бақылау жүргізу дағдыларын, тамақ өнімдерін санитарлық қорғау және тамақ өнімдеріне санитарлық-эпидемиологиялық сараптама жүргізу мәселелерін, тамақ өнімдерін стандарттау, тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне мониторинг жүргізу мәселелерін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B10112 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 7
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top