Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану гигиенасындағы санитарлық-эпидемиологиялық бақылау
-
Пәннің мазмұны қоғамдық тамақтану, сауда, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарына, сондай-ақ тамақ кәсіпорындарын жобалау, реконструкциялау және жаңғыртуға санитарлық бақылау жүргізу дағдыларын, тамақ өнімдерін санитарлық қорғау және тамақ өнімдеріне санитарлық-эпидемиологиялық сараптама жүргізу мәселелерін, тамақ өнімдерін стандарттау, тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне мониторинг жүргізу мәселелерін қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B10112 Медициналық-профилактикалық іс
-
Несиелер 7
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2