Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нутрициология негіздері
-
Пәнді оқу барысында білім алушылар метаболизм үдерістеріне қатысатын төмен молекулалы және жоғары молекулалы биоорганикалық қосылыстардың құрылымы мен қасиеттері; тиімді тамақтану негіздері, макро және микроэлементтердің тамақтанудағы рөлі, оларды тұтынудың ұсынылған нормалары туралы білім алады. Білім алушылар санитарлық-химиялық талдау жүргізу дағдыларына ие болады, тамақтану рационының ұтымдылығы туралы қорытынды бере алады, ас мәзірін және тамақтануды түзету бойынша ұсыныстар жасай алады.
-
Образовательная программа 6B10112 Медициналық-профилактикалық іс
-
Несиелер 7
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1