Нутрициология негіздері

  • Пәнді оқу барысында білім алушылар метаболизм үдерістеріне қатысатын төмен молекулалы және жоғары молекулалы биоорганикалық қосылыстардың құрылымы мен қасиеттері; тиімді тамақтану негіздері, макро және микроэлементтердің тамақтанудағы рөлі, оларды тұтынудың ұсынылған нормалары туралы білім алады. Білім алушылар санитарлық-химиялық талдау жүргізу дағдыларына ие болады, тамақтану рационының ұтымдылығы туралы қорытынды бере алады, ас мәзірін және тамақтануды түзету бойынша ұсыныстар жасай алады.
  • Образовательная программа 6B10112 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 7
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top