«Қоректік заттарды сіңіру және тұқым қуалаушылық» модулі: Қоректік заттардың сіңуі

  • Пән тағамдағы көмірсулардың, липидтердің, ақуыздардың және нуклеопротеидтердің қорытылуы мен сіңу кезеңдерін, сондай-ақ осы үдерістің бұзылу көріністерін зерттейді. Студенттер асқазан-ішек жолдары ауруларының патогенезін зерттейді, сонымен қатар күнделікті энергия шығындарын есептейді, тамақтану рационын жасайды, есептейді және бағалайды, сонымен қатар үйлестірілген тамақтану бойынша ұсыныстар береді.
  • Образовательная программа 6B10109 Медицина
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top