Өндірісті ұйымдастыру

  • Нарықтық қатынастар жүйесіндегі сала мен кәсіпорын және олардың дамуының экономикалық негіздері. Кәсіпорынның ресурстары. Негізгі капитал және оны пайдалану тиімділігі. Айналым капиталы және оны пайдалану тиімділігі. Тамақ өнеркәсібінің шикізат базасы. Еңбек ресурстары және еңбекақы төлеу. Нарықтық экономика жағдайында баға белгілеу және баға саясаты. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының өндірістік қуаты және тауарлық саясаты. Өнімнің өзіндік құны, пайда және өндірістің рентабельділігі. Тамақ өнеркәсібіндегі инновациялар және инвестициялар. Қоғамдық өндірісті ұйымдастыру формалары және оларды анықтайтын факторлар. Өндірісті ұйымдастыру. Нарықтық қатынастар жүйесіндегі кәсіпорындардың ұйымдық-құқықтық формалары. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында негізгі өндірісті ұйымдастыру. Өндіріске материалдық-техникалық қызмет көрсетуді ұйымдастыру. Кәсіпорындағы жоспарлау.
  • Образовательная программа 6B04101 Менеджмент
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top