Гастрономиялық туризм

  • Гастрономиялық туризм, туристік өнім ретінде ұлттық тағамдар туралы теориялық білімді қалыптастырады, болашақ жұмыста осы білімді қолдануға үйретеді. Мейрамхана қызметінің негіздерін, мейрамханалардың жіктелуін, сондай-ақ әлем елдерінің ұлттық тағамдарының ерекшеліктерін біледі және түсінеді. Алынған білімдерін гастрономиялық туризмнің спецификалық ерекшеліктерін анықтауда қолданады. Әр түрлі сыныптағы мейрамханаларды салыстырады. Оқу процесінде интернет - ресурстарды қолдана отырып, case-study әдісі қолданылады.
  • Образовательная программа 6B11102 Туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top