Туризмдегі тамақтандыруды ұйымдастыру

  • Туризм саласында тұтынушының сұранысына сәйкес тамақтану қызметтерін көрсетудің ерекшеліктерін біледі. Ұлттық асхананы ескере отырып, әртүрлі елдердің тағам рецептерімен жұмыс істей алады. Ұлттық тағамдардың пайда болу тарихын талдайды. Әр түрлі деңгейдегі клиенттермен қарым-қатынас жасау дағдыларын дамытады. Мейрамхана бизнесі кәсіпорнында әртүрлі деңгейдегі мәзір құру туралы білімді қалыптастырады. Оқыту процесінде семинар әдістері қолданылады
  • Образовательная программа 6B11102 Туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top