Ет және ет өнімдерін қайта өңдеу технологиясы

  • Ет өнеркәсібінің шикізаты. Ет сипаттамасы. Субөнімдерді өңдеу. Етті сақтау. Ысталған өнімдерді, шұжық өнімдерін және жартылай фабрикаттарды өндіру технологиясы. Тағамдық мал майларын өндіру,. ет консервілері. Сиыр сүтінің құрамы мен қасиеттері. Бакалаврларда шикізаттың құрамы мен қасиеттері, мал, құс, қоян өңдеудің технологиялық процестері, ет және ет өнімдерін тоңазытып өңдеу, Қан өңдеу, эндокриндік-ферменттік шикізатты, субөнімдерді, теріні, Ішекті, құрамында кератин бар шикізатты өңдеу әдістері туралы білімді қалыптастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top