Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ветеринарлы-санитарлық сараптама негіздері
-
Жануарлардан алынатын өнімдердің сапалылығын анықтау. Мал шаруашылығы өнімдерінің тағамдық жарамдылығын анықтау. Шикізаттар мен жануарлардан алынатын өнімдердің негізгі компоненттерінің гигиеналық сипаттамасы. Азық-түлік шикізаты мен өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылау әдістері. Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру және қайта өңдеу бойынша ветеринариялық-санитариялық талаптар. Білім алушыларда жануарлардан алынатын өнімдерге толық көлемде ветеринариялық-санитариялық сараптама жүргізуге мүмкіндік беретін дағдыларды қалыптастыру
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1