Ветеринарлы-санитарлық сараптама негіздері

  • Жануарлардан алынатын өнімдердің сапалылығын анықтау. Мал шаруашылығы өнімдерінің тағамдық жарамдылығын анықтау. Шикізаттар мен жануарлардан алынатын өнімдердің негізгі компоненттерінің гигиеналық сипаттамасы. Азық-түлік шикізаты мен өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылау әдістері. Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру және қайта өңдеу бойынша ветеринариялық-санитариялық талаптар. Білім алушыларда жануарлардан алынатын өнімдерге толық көлемде ветеринариялық-санитариялық сараптама жүргізуге мүмкіндік беретін дағдыларды қалыптастыру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top