Мал шаруашылығы өнімдерін стандарттау және сертификаттау

  • ҚР мал шаруашылығы өнімдерін стандарттау және сертификаттаудың негізгі принциптері, стандарттау және сәйкестігін растау кезінде жұмыстарды практикалық ұйымдастыру және жүргізу әдістері. өнімнің, сапа жүйелерінің сәйкестігін растау, өнімнің тыныс-тіршілігінің қауіпсіздігін және бәсекеге қабілеттілігін ғылыми-техникалық қамтамасыз ету. Ауыл шаруашылығы өнімінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалауда, оның өткізуге, сақтауға және қайта өңдеуге жарамдылығын айқындауда дағдыларды дамыту
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top