Сүт ісі

  • Сүт ісінің жалпы технологиясы. Сүт алудың санитарлық және ветеринарлық ережелері. Тұтас сүт өнімдерін және балмұздақты өндіру және сақтау технологиясы. Қышқыл сүт өнімдерін өндіру және сақтау технологиясы. Ірімшік және сары май технологиясы. Сүт консервілері және сүтті қайта өңдеудің жанама өнімдері. Сүтті мал шаруашылығы өнімдерін өндірудің қазіргі заманғы технологиялары; мал шаруашылығы өнімдерін бастапқы қайта өңдеу технологиялары және олардың сапасын айқындаудың негізгі әдістері
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top