"ХАЛАЛ" стандарты бойынша етті қайта өңдеу технологиясы

  • Жануарлардың әр түрлі түрлерінің жоғары сапалы ет өндіруге арналған малдың сипаттамасы. Малды сою алдында ұстау. Мал сою және ұшаны бөлу. Мал мен құстарды сою кезінде алынатын жанама өнімдер. Оларды қайта өңдеу. Мал сою кезінде ветеринариялық - санитариялық талаптар және ет өнімдерін "ХАЛАЛ» технологиясы бойынша өңдеу . Халал өнімдерінің стандарттарын, нормативтік және ұйымдастырушылық-әдістемелік құжаттарын әзірлеу және өзектендіру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top