Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шикізатын алғашқы өңдеү
-
Жануарларды тасымалдау және сою алдында дайындау. Етті салқындату және мұздату. Субөнімдерді бастапқы өңдеу. Жануарлардың майларын, қанын, ішектерін өңдеу. Сойылғаннан кейінгі етті ветеринариялық-санитариялық сараптау және оны таңбалау. Әр түрлі жануарлар мен жануарлардың терісін өңдеудің технологиялық әдістері. Оларды былғары және тон-үлбір өндірісіне дайындау. Қылшық пен шашты өңдеу. Сүтті сүзу, салқындату, пастерлеу, ультрапастерлеу және зарарсыздандыру.
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1