Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шикізатын тауартану және сараптамасы
-
Жануарлардан алынатын өнімдер мен шикізаттың әртүрлі түрлерін дайындау және өндіру бойынша негізгі ұғымдар, жүн, былғары, үлбір және қой терісі – тон шикізатының жіктелуі, құрылымы, олардың тауарлық қасиеттерінің айырмашылықтары. Шикізат ақаулары. Жануарлар шикізатының әртүрлі түрлеріне арналған стандарттардың түрлері мен мазмұны, Жануарлар шикізатын сұрыптаудың негізгі тәсілдері. Былғары шикізатын өңдеу технологиясы.. Жүнді сыныптау.
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1