Мал шикізатын тауартану және сараптамасы

  • Жануарлардан алынатын өнімдер мен шикізаттың әртүрлі түрлерін дайындау және өндіру бойынша негізгі ұғымдар, жүн, былғары, үлбір және қой терісі – тон шикізатының жіктелуі, құрылымы, олардың тауарлық қасиеттерінің айырмашылықтары. Шикізат ақаулары. Жануарлар шикізатының әртүрлі түрлеріне арналған стандарттардың түрлері мен мазмұны, Жануарлар шикізатын сұрыптаудың негізгі тәсілдері. Былғары шикізатын өңдеу технологиясы.. Жүнді сыныптау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top