Метрология, стандарттау және сертификаттау

  • Метрология: Тамақ өнімдері технологиясындағы параметрлерді өлшеу және бақылау, жұмыс істеп тұрған кәсіпорындардағы метрологиялық қызметтердің міндеттері, метрологиялық қамтамасыз етудің техникалық базасы; өлшемдердің сипаттамасы және метрологиялық қасиеттері, оларды аттестаттау; өлшеу құралдарының сенімділігі және автоматтандыру деңгейі; стандарттау: стандарттардың түрлері, стандарттарды өлшеу, стандарттарды бұзғаны үшін жауапкершілік; Тамақ өнімдері мен астықты қайта өңдеу кәсіпорындарының қазіргі заманғы технологиясын дамытудағы стандарттаудың рөлі.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top