Тамақ өнеркәсібіндегі еңбекті қорғау

  • Осы пәнді оқыту барысында студенттер тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы еңбекті қорғауды басқару жүйесімен танысады. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы еңбек жағдайларын сипаттау, жұмыс орны мен адамның өмір сүру ортасының жайлы жағдайын жасау. Себептерді зерттеу өндірістік жарақаттану және кәсіптік аурулар. Жабдықтарды пайдалану және қауіпсіздік техникасы. Өндірістегі жазатайым оқиғаларды тексеру және есепке алу туралы ереже.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top