Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы өзекті мәселелер

  • Пән өндірістің жаңа жүйелерін құруды, оның ішінде жаппай өндірістің өсуін және азық-түлік тізбегінің ұзаруын зерттейді; қоршаған ортаның экологиялық жағдайын бұзатын қоспаларды зерттйді (гербицидтер, инсектицидтер, дефолианттар); тамақ өнімдері, өңдеу технологиялары, ингредиенттер, қоспалар мен қаптамалар (бояғыштар, консерванттар, хош иістендіргіштер, тұрақтандырғыштар және т. б.); жаңа әдістерді жасау бұрын ақпарат болмаған қауіпті факторларды анықтауға ықпал ететін тамақ өнімдерін талдау жүргізіледі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top