Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы өзекті мәселелер
-
Пән өндірістің жаңа жүйелерін құруды, оның ішінде жаппай өндірістің өсуін және азық-түлік тізбегінің ұзаруын зерттейді; қоршаған ортаның экологиялық жағдайын бұзатын қоспаларды зерттйді (гербицидтер, инсектицидтер, дефолианттар); тамақ өнімдері, өңдеу технологиялары, ингредиенттер, қоспалар мен қаптамалар (бояғыштар, консерванттар, хош иістендіргіштер, тұрақтандырғыштар және т. б.); жаңа әдістерді жасау бұрын ақпарат болмаған қауіпті факторларды анықтауға ықпал ететін тамақ өнімдерін талдау жүргізіледі.
-
Образовательная программа 8D07501 Стандарттау және сертификаттау (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1