Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы

  • Стандарттау нормаларына сәйкес өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау мен орналастырудың технологиялық операцияларын ұйымдастыру қабілеті, ауыл шаруашылығы дақылдарын жинау тәсілін, өсімдік шаруашылығы өнімдерін бастапқы өңдеуді және оны сақтауға салуды негіздей білу; Астықты, картопты және көкөністер мен жемістерді сақтаудың және өңдеу технологиясының теориялық негіздерін меңгеру; өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сандық және сапалық ысыраптарын қысқарту жолдарын зерделеу.; сапаға қойылатын талаптар; аспаптармен жұмыс істеуде практикалық дағдыларды игеру өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасын бағалау әдістері; ауыл шаруашылығында қолданылатын өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау режимдері мен тәсілдері; өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу негіздері.
  • Образовательная программа 6B08102 Топырақтану және агрохимия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top