Тағам биотехнологиясы

  • Пәннің мақсаты: өсімдік және жануар тектес шикізатты өңдеу кезінде биотехнологиялық процестерді пайдалану туралы білімді қалыптастыру; сүт өнімдерін өндіру, спиртті алу технологиясы,Ет өнімдерін қайта өңдеу технологиясы; шұжық өндірісін дайындаудың технологиялық технологиясы, микроорганизмдер өмірінде физикалық-химиялық әдістерді пайдалану арқылы тамақ өндірісі; тағамды сақтау және сақтау кезіндегі микробиологиялық процестер; микробиологиялық жолмен аминқышқылдарын өндіру; генетикалық түрлендірілген өнімдер.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top