Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам биотехнологиясы
-
Пәннің мақсаты: өсімдік және жануар тектес шикізатты өңдеу кезінде биотехнологиялық процестерді пайдалану туралы білімді қалыптастыру; сүт өнімдерін өндіру, спиртті алу технологиясы,Ет өнімдерін қайта өңдеу технологиясы; шұжық өндірісін дайындаудың технологиялық технологиясы, микроорганизмдер өмірінде физикалық-химиялық әдістерді пайдалану арқылы тамақ өндірісі; тағамды сақтау және сақтау кезіндегі микробиологиялық процестер; микробиологиялық жолмен аминқышқылдарын өндіру; генетикалық түрлендірілген өнімдер.
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2