Ашытқы өндірісінің технологиясы

  • Бұл курстың мақсаты ашыту процестері технологиясының теориялық негіздерін зерттеу болып табылады. Микроорганизмдер популяциясының өсу, көбею заңдылықтарын білу. Микроорганизмдер ферменттері және ашыту өндірісіндегі шикізат ферменттері. Ашыту өндірісінің шикізатының негізгі сипаттамалары және жіктелуі. Ашыту өндірістерінде суға қойылатын талаптар. Нан пісіру ашытқыларының технологиялық процестерін, ашытумен тағамдық органикалық қышқылдарды алуды, уыт, ферменттік препараттар, этил спиртін өндіруді білу.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top