Азықтық ашытқы өндіру технологиясы

  • Курс микроорганизмдердің тіршілігіне және ферментативті жүйелермен жүзеге асырылатын биохимиялық процестерге негізделген биотехнологиялық өндірістің негіздерін қарастырады. Шикізат пен жартылай фабрикаттардың биотехнологиялық қасиеттерін бағалау әдістері; олардың пісіп-жетілуі кезінде болатын биотехнологиялық және микробиологиялық процестер. Тамақ өндірісінде де пайдаланылатын жемшөп ашытқысын (ашытқы, Сұйық ашытқы, ашытқы) алудың технологиялық схемалары. Курс соңында Студент шикізатты бағалау мен біріктірудің технологиялық әдістері мен әдістерін меңгереді.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top