Азық-түлік өнімдерін стандарттау және сертификаттау

  • "Тамақ өнімдерін стандарттау және сертификаттау" пәнін меңгерудің мақсаты нормативтік құжаттармен өз бетінше жұмыс істеу, биотехнологиялық процестерді іске асыру және басқару үшін тамақ өнімдерін сертификаттау және стандарттау саласындағы білімді пайдалану дағдыларын қалыптастыру; дипломдық жұмысты және одан әрі кәсіби қызметті орындау үшін Стандарттау, сертификаттау саласындағы ережелер мен ережелерді пайдалану үшін қажетті өздігінен білім алуға тұрақты ынталандыру болып табылады. Стандарттау мазмұны, стандарттарды әзірлеу технологиясы, стандарттау жөніндегі нормативтік құжаттардың міндетті талаптарының сақталуын мемлекеттік қадағалау жүйесі туралы білімнің, іскерліктің және дағдылардың сомасын қалыптастыру; өнімдер мен қызметтерді сертификаттауды жүргізу ережесі мен тәртібі.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top